NaslovnicaVijestiRonaldo i Neymar u utrci za novim rekordom Lige prvaka

Ronaldo i Neymar u utrci za novim rekordom Lige prvaka

neymar ronaldo love rekord

Dva ponajbolja igrača svijeta koji se ujedno i bore za naslov najboljeg na svijetu po odabiru France Footballa, u ovom zadnjem, šestom kolu grupne faze Lige prvaka love nove rekorde. Iako je Cristiano Ronaldo taj koji srušio gotovo svaki rekord, ponekad se nađe još koji nije, a pošto Real Madrid protiv Borussije Dortmund igra tek sutra, a PSG protiv Bayerna gostoje u Munchenu već danas – Neymar bi mogao taj rekord srušiti prije njega.

O čemu je riječ. Naime, niti jedan igrač nikada nije postigao gol u svakoj od 6 utakmica koliko se igra u grupnoj fazi ovog najelitnijeg klupskog natjecanja. Prvi koji će imati priliku to napraviti je Neymar Jr. jer PSG večeras gostuje na Allianz Areni u jednoj poprilično nebitnoj utakmici jer PSG ima gol razliku 24:1 i pobjedu od 3-0 iz prvog kola što znači da ako Bayern želi biti prvi morat će poraziti Parižane minimalno 4-0.

Glavna zvijezda Real Madrida i najbolji strijelac u povijesti ovog natjecanja iako drži rekorde po najviše golova u grupnoj fazi još uvijek nije skinuo rekord da postigne gol u svakoj utakmici. Utakmica Real Madrida i Borussije Dortmund igra se tek sutra, tako da će Cristiano Ronaldo morati čekati da Neymar Jr. večeras propusti svoju šansu ili dati sve od sebe i već sutra izjednačiti njegov rezultat.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ronaldo lovi još dva rekorda

Osim navedenog rekorda Cristiano Ronaldo lovi još jedan rekord, a riječ je o postignutim golovima u grupnoj fazi Lige prvaka. Iako on drži rekord po broju golova u grupnoj fazi jedne sezone, u sveukupnom poretku njegov najljući rival – Lionel Messi na kontu ima čak 60 golova i grupne faze Lige prvaka, dok Cristiano Ronaldo ima 59, a treći je Karim Benzema koji ima 40.

Drugi rekord koji Cristiano također može uloviti u utakmici protiv Borrusije je onaj koji je malo teže ostvariti. Naime, ukoliko Cristiano Ronaldo postigne hat-trick tada će na kontu ove sezone imati 11 golova u grupnoj fazi što je njegov osobni, ali i rekord Lige prvaka te se će tako izjednačiti sa starim rekordom.

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!