NaslovnicaVijestiRonaldo objasnio zašto je Diego Maradona uvijek nosio dva sata!

Ronaldo objasnio zašto je Diego Maradona uvijek nosio dva sata!

Brazilska legenda Ronaldo je objasnio zašto je Diego Maradona redovito nosio dva sata, nakon čega je odao počast argentinskoj legendi.

Ronaldo objasnio

Unatoč žestokom nogometnom rivalstvu između njihove dvije nacije, Ronaldo je rekao da je imao iskreno prijateljstvo s Maradonom, koji je umro u studenom u 60. godini.

“Diego je ostavio nevjerojatno nasljeđe u nogometu. Njegov je gubitak vrlo teško podnijeti. Vijest me iznenadila i učinila vrlo tužnom”, rekao je Ronaldo, sada predsjednik španjolskog kluba Real Valladolid.

44-godišnjak je također objasnio zašto su Maradonu redovito viđali kako nosi dva sata, po jedan na svakom zapešću. Pogled koji je privukao širu pozornost dok je bio trener Argentine tijekom Svjetskog prvenstva 2010. godine.

“Jedan od prvih puta kad me posjetio u Madridu večerali smo”, rekao je Ronaldo, što već zvuči kao početak sjajne večeri.

“Diego je donio dva sata i krenula je legenda da nije otišao nigdje bez njih.

“Pitao sam ga zašto je nosio dva, a on je rekao da mu ga je poklonila kći i od tada ih nikada nije skidao.”

Ima smisla, iako se satovi često čine vrlo slični u stilu. Jasno je da je Maradonina kći jednostavno znala ukus svog oca. Međutim, to nije bio kraj Ronaldove priče.

“Na kraju obroka skinuo je jedan i dao mi ga na poklon”, dodao je markantni velikan. “Nisam to želio prihvatiti, ali on se naljutio i ja sam ostala bez izbora.

“Pazit ću na to cijeli život kao na podsjetnik na njegovu velikodušnost i prijateljstvo.”

“Želim poslati svoju ljubav njegovoj obitelji”, rekao je Ronaldo. “Mijenjao je živote mnogih ljudi i uvijek ću mu biti vječno zahvalan na nadahnuću koje mi je pružio.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!