NaslovnicaVijestiRonaldo osvajanje EP sa Portugalom proslavio uz alkohol: "Napio sam se od...

Ronaldo osvajanje EP sa Portugalom proslavio uz alkohol: “Napio sam se od čaše šampanjca…”

Cristiano Ronaldo je tijekom svoje bogate karijere osvojio mnoge naslove i trofje. Ali posebno je ponosan na jedan od svojih uspjeha. A znao je kako treba i proslaviti taj uspjeh. Naravno riječ je o zlatu na EP sa reprezentacijom Potugala.

Cristiano Ronaldo

Mega-zvijezda Cristiano Ronaldo nikada nije bio toliko sretan i ponosan kao 2016. kada je s Portugalom postao europski prvak. Napadač Juventusa prisjetio se tih sretnih trenutaka u intervjuu DAZN.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

“Zlato sa EP-a je najvažniji trofej u mojoj karijeri”, rekao je. “Smijao sam se, plakao, malo sam se i napio. Isplakao sam toliko suza da sam bio dehidriran. Nakon meča sam popio čašu šampanjca tijekom proslave, koja mi je odmah udarila u glavu. Nikad ne pijem, ali taj dan je bio nešto posebno. ”

Nekadašnja zvijezda Reala i Manchester Uniteda nije baš poznat po svojoj skromnosti. Na pitanje o njegovim minusima rekao je: “Minusi? Nemam ih. Uvijek sam profesionalan i najbolji. Želim da tako bude i u narednim godinama. Ne mislim se još povući. Sa adekvatnim treningom mogu igrati na vrhunskom nivou još niz godina.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!