NaslovnicaVijestiRonaldo otkrio šta je rekao Higuainu nakon isključenja

Ronaldo otkrio šta je rekao Higuainu nakon isključenja

Napadač Juventusa Cristiano Ronaldo otkrio šta je rekao Higuainu nakon isključenja u velikom italijanskom derbiju protiv Milana na San Siru.

Nogometaš Juventusa Cristiano Ronaldo izjavio je poslije pobede nad Milanom u velikom derbiju da nikada nije lako pobijediti na San Siru.

“Stara dama” je slavila sa 2:0 u 12. kolu Serie A, a strijelac drugog pogotka bio je sjajni Portugalac.

“Dobro smo reagovali na poraz od Uniteda u Ligi prvaka. Pobjeda je bila jedini način da se ostave po strani stvari koje su se dešavale u posljednjih pet minuta tog meča. Bio je ovo važan korak za nas, vratili smo šest bodova prednosti u odnosu na Napoli, koji igra izuzetno dobro”, kazao je Ronaldo.

Bivšem napadaču madridskog Reala to je bio osmi pogodak u italijanskom prvenstvu.

“Zadovoljan sam. Postigao sam gol, igrali smo dobar nogomet i pokazali superiornost. Nikad nije lako pobijediti na San Siru”.

Duel u Milanu obilježio je i napadač domaćih Gonzalo Higuain, bivši Ronaldo saigrač, koji je dobio drugi žuti karton pred kraj utakmice pošto je u potpunosti izgubio kontrolu.

“Rekao sam mu da ne pretjeruje, da ne treba da rizikuje veću sankciju. Bio je nervozan, izgubio je kontrolu, ali ga ne treba kriviti, ništa loše nije rekao”, otkrio je 33-godišnji Ronaldo.

Juve zauzima prvo mjesto na tabeli Serije A sa 34 boda, a poslije reprezentativne pauze dočekuje SPAL.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!