NaslovnicaVijestiRonaldo na pitanje o testu na koronavirus: Najbitnije je da sam se...

Ronaldo na pitanje o testu na koronavirus: Najbitnije je da sam se vratio

Cristiano Ronaldo vratio se u velikom stilu, postigavši dva pogotka u prvoj utakmici nakon što se oporavio od koronavirusa, i to kao zamjena sa klupe.

1229400754

Nogometaš Juventusa Cristiano Ronaldo istakao je da se osjeća sasvim dobro, pošto se vratio na teren poslije pauze zbog pozitivnog testa na koronavirus.

Juventus je u nedjelju pobijedio Speziu (4:1). Ronaldo je ušao na teren u 56. minutu, a susret je završio sa dva postignuta gola. Bila je to prva utakmica koju je Portugalac odigrao poslije pauze na kojoj je bio zbog pozitinog testa na koronavirus.

“Nisam imao simptome, osjećam se dobro. Vratio sam se onome što volim, a to je igranje nogometa”, rekao je Cristiano.

“Serie A je veoma dobra liga. Milan radi dobar posao, kao i Lazio i Napoli. Moraćemo naporno da radimo, ali napredujemo”.

Upitali su novinari Ronalda i šta sada misli o testovima na COVID-19, na šta je imao spreman odgovor: “Cristiano se vratio, to je najbitnije”.

Podsjetimo, nakon što je i na ponovljenom testiranju bio pozitivan na koronavirus, Portugalac je na društvenim mrežama ostavio komentar “PCR test je sr*nje”.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!