NaslovnicaVijestiRonaldo planira napustiti United i vratiti se u Real

Ronaldo planira napustiti United i vratiti se u Real

Napadač Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo mogao bi napustiti engleski klub nakon samo jedne sezone i vratiti se u Real Madrid, objavila je španjolska Marca.

Talijanska La Repubblica je prije nekoliko dana prva objavila informaciju da bi Portugalac mogao napustiti United jer se navodno ne uklapa u viziju novog menadžera Erika tena Haga.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Španjolska Marca sada ide korak dalje i nagovještava povratak u klub za koji je igrao od 2009. do 2018. u nadi da će ponovno igrati Ligu prvaka.

Podsjetili su i na izjavu Realovog predsjednika Florentina Pereza koji je svojedobno rekao da nema šanse da se Ronaldo vrati u Madrid, ali da su se neke stvari u međuvremenu promijenile.

“Ronaldu je najvažnije da nastavi igrati Ligu prvaka. Sljedeće sezone to neće moći s Unitedom, koji je bio šesti u Premiershipu. Ronaldo ima ugovor s engleskim klubom do lipnja sljedeće godine, a mogao bi iskoristiti Ligu prvaka kao argument za odlazak iz Manchestera.”

Iako ima 37 godina, čini se da Cristiano želi nastaviti igrati na najvišoj mogućoj razini kako bi se spremio za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Perez se ljetos koncentrirao na dovođenje Kyliana Mbappea i tada je izjavio da Ronaldo nije opcija. Kako su se stvari u međuvremenu promijenile, klub traži napadače i dolazak Portugalaca mogao bi biti privremeno rješenje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!