NaslovnicaVijestiRONALDO PREPORUČIO IGRAČA JUVENTUSU: Zvijezda Bayerna stiže u Torino?

RONALDO PREPORUČIO IGRAČA JUVENTUSU: Zvijezda Bayerna stiže u Torino?

Ronaldo preporučio igrača Juventusu! Zvijezda Bayerna stiže u Torino? Cristiano Ronaldo navodno želi da Juventus pobijedio njegovog starog kluba Real Madrida u transferu Bayernovog braniča Davida Alabe.

Ronaldo preporučio

Austrijanac je jedan od najvažnijih igrača u Europi, bilo da igra u središtu obrane, lijevom beku ili u veznom redu.

Lako je vidjeti da bi Alaba bio odličan dodatak u Juventusu, a Don Balon tvrdi da je Ronaldo zatražio potpisivanje zvijezde od 80 milijuna eura.

To bi nesumnjivo bila loša vijest za Real Madrid, koji izgleda kao ekipa koja hitno mora obnoviti nekoliko pozicija nakon što je Ronaldo napustio ekipu ovog ljeta.

Generacija koja je osvojila četiri od posljednjih pet finala Lige prvaka izgleda da je prošla vrhunac, a netko poput Alabe bi mogao biti odlična polazna točka za njihovo obnavaljanje momčadi.

Međutim, Juventus je u posljednje vrijeme postao sve dominantnija ekipa na tržištu transfera, što je pokazano njihovom sposobnošću potpisivanja Ronalda.

Prisutnost portugalske superzvijezde im sada može pomoći jer on navodno preporučuje potpisivanja, a igrači poput Alabe će vjerojatno biti privučeni Torinu zbog mogućnosti igranja pored 33-godišnje zvijezde.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!