NaslovnicaVijestiRonaldo i Ronaldinho napokon odgovorili: Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo!

Ronaldo i Ronaldinho napokon odgovorili: Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo!

Legende Brazila Ronaldinho i Ronaldo otkrili su da će izabrati Lionela Messija ispred Cristiana Ronalda za “GOAT-a nogometa”.

Ronaldo i Ronaldinho

Messi i Ronaldo status dvojice najboljih igrača u povijesti sporta doveo je do mnogih rasprava tko je kompletniji igrač.

I Ronaldinho i Ronaldo, koji su nadaleko poznati po svojim nogometnim naslijeđima, pohvalili su Juventusovu superzvijezdu i kapetana Barcelone.

Ronaldinho koji je igrao zajedno sa Messijem u Barci, priznao je da nije imao dovoljno vremena igrajući sa njim i da bi volio nastaviti igrati pored njega.

40-godišnji pobjednik Zlatne lopte je objasnio: “Messi. Volio bih nastaviti igrati uz njega.”

“Nisam imao dovoljno vremena s njim. Bio je vrlo mlad. Volio bih još jednom otići na teren.

“Najbolji je u povijesti, nema sumnje. Nitko nije učinio ono što je učinio Messi. Drugi [Ronaldo] je kompletan, on to sve ima.”

“I Messi to radi, ali to je pitanje ukusa i više volim Messijev stil.”

Ronaldo (43) pohvalio je petostrukog pobjednika Zlatne lopte Cristiana i rekao da je “izvan ovog svijeta” poput Messija.

No dvostruki pobjednik Svjetskog kupa, koji je branio Cristiana u ‘pravoj raspravi o Ronaldu’, vjeruje da je Messi cjelovitiji igrač.

“On [Messi] je izvan ovog svijeta. I Cristiano je, ali Lea vidim kao cjelovitijeg”, rekao je Ronaldo.

“Odličan je. Sviđa mi se puno više od bilo kojeg drugog igrača. Sve što radi je spektakularno.”

Nogometna ikona David Beckham također se uključio u raspravu o Messi-Ronaldu i tvrdio da Juveova superzvijezda “ne doseže razinu” kao njegov žestoki suparnik.

“Vjerojatno sam se odlučio povući kad je Messi trčao pored mene”, priznao je Beckham.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!