NaslovnicaVijestiRonaldo: Rooney je ljubomoran na moju karijeru i izgled

Ronaldo: Rooney je ljubomoran na moju karijeru i izgled

Objavljeni su novi detalji eksplozivnog intervjua Cristiana Ronalda s Piersom Morganom koji će biti objavljen u cijelosti u dva dijela, u srijedu i četvrtak navečer. Jedan od najboljih nogometaša u povijesti prošlog se ljeta vratio u Manchester United 12 godina nakon što je napustio klub u kojem se proslavio.

Ronaldo je ljetos želio otići jer United nije izborio Ligu prvaka, no nitko ga nije htio zbog poodmaklih godina, ogromne plaće te zato što više ne može ispunjavati zahtjeve vrhunskog nogometa. Na to je “savršeno” došao novi trener Erik ten Hag koji je Ronalda smjestio na klupu, dajući mu prave prilike samo u Europa ligi, koja je za United i Ronalda trećerazredno natjecanje.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ubrzo je shvatio da Fergusonovi nasljednici nisu na njegovoj razini:

“Kada sam došao, bio sam zaprepašten novim trenerom. Postao je to iako uopće nije bio trener! Kako onda možeš biti šef Manchester Uniteda? ! Nikad nisam čuo za tog tipa,” rekao je Ronaldo o Ralfu Rangnicku, koji je prošlog prosinca zamijenio Ole Gunnara Solskjaera.

Što se tiče Ronaldovog suigrača iz slavnih dana, Portugalac se obrušio na njega: “Ne znam zašto me Wayne Rooney tako često i ružno kritizira. Vjerojatno zato što je završio karijeru, a ja i dalje igram na vrhunskoj razini. Istina je i da bolje izgledam od njega.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!