NaslovnicaVijestiRonaldo se pojavio u arapskoj nošnji i izveo beduinski ples s mačem,...

Ronaldo se pojavio u arapskoj nošnji i izveo beduinski ples s mačem, čime je obilježio poseban dan

Cristiano Ronaldo, Steven Gerrard i druge nogometne zvijezde koje su ove godine došle u Saudijsku Arabiju posebno su proslavile Saudijski nacionalni dan. Saudijski nacionalni dan obilježava se svake godine 23. rujna, a ove godine je proslava pala na vikend. Zato su nogometne zvijezde koje su nedavno stigle u ovu azijsku zemlju iskoristile svoje slobodno vrijeme između utakmica kako bi obilježile ovaj dan.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Cristiano Ronaldo i njegovi suigrači iz Al Nassra odjenuli su tradicionalnu arapsku odjeću u snimku od dvije i pol minute. Ronaldo je središnja figura videa dok sa svojim suigračima izvodi tradicionalni ples Ardah. Ardah ples je vrsta narodnog plesa koji izvode beduini iz plemena Najd. Izvode ga muškarci s mačevima ili štapovima uz pratnju bubnjeva.

Koncept videa je da se svi igrači Al Nassra pripremaju za ovaj nacionalni praznik, pa Otavio posjećuje frizera kako bi dobio posebnu frizuru za državni praznik. U videu sudjeluju i druge nogometne zvijezde, poput Marcela Brozovića i Sadija Manea. Trener Al-Ettifaqa Steven Gerrard također je objavio fotografiju u narodnoj nošnji.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!