NaslovnicaVijestiRonaldo se ponudio Real Madridu na šest mjeseci

Ronaldo se ponudio Real Madridu na šest mjeseci

Cristiano Ronaldo vjerojatno više neće igrati za Manchester uniteda. Portugalac je uoči Svjetskog prvenstva dao veliki intervju za Piersa Morgana, u kojem je kritizirao klub sa Old Trafforda i nekolicinu igrača uz također trenera Erika ten Haga.

Ronaldo je, između ostalog, rekao da ne poštuje trenera Ten Haga. Klub je reagirao saopćenjem u kojem su naveli da će riješiti situaciju sa Ronaldom. Engleski mediji su pisali kako to znači da klupski odvjetnici rade na raskidanju njegovog ugovora.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Španjolski mediji sada vjeruju da su Ronaldovi aagenti poslali ponudu Realu, za kojeg je Cristiano igrao devet godina. Međutim, dogovor bi bio da u Madridu ostaje samo šest mjeseci. Španjolci su navodno zabrinuti za zdravlje Karima Benzeme, koji se ozlijedio uoči SP-a.

Cristianu Ronaldu je ostalo samo još šest mjeseci ugovora sa Manchester unitedom, a za taj period bi mu klub trebao isplatiti 16 milijuna funti. Crveni đavoli bi to htjeli izbjeći raskidom ugovora, a Ronaldov agent Jorge Mendes traži opciju sa kojom bi obje strane bile zadovoljne.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!