NaslovnicaVijestiRonaldo se pridružio reprezentaciji, ali neće igrati protiv Hrvatske

Ronaldo se pridružio reprezentaciji, ali neće igrati protiv Hrvatske

Cristiano Ronaldo, zvijezda portugalske nogometne reprezentacije, sinoć se priključio nacionalnom timu prije početka Europskog prvenstva. Za razliku od ostalih igrača, Ronaldo je stigao na okupljanje posljednji u društvu kolege Rubena Nevesa iz Saudijske Arabije. Razlog tome je što mu je izbornik Roberto Martinez dao odmor do petka.

Ronaldo i Neves su imali produljeni odmor zbog nedavnog finala Kupa Saudijske Arabije. Zbog toga su propustili prvu pripremnu utakmicu protiv Finske, a neće biti prisutni ni večeras u susretu protiv Hrvatske.

“Ruben Neves i Cristiano Ronaldo stižu 7. lipnja. Svi igrači imali su sedam dana za adaptaciju, pripremu za Europsko prvenstvo i osvježenje misli. Plan je da njih dvojica preskoče dvoboj protiv Hrvatske, a onda igraju protiv Irske”, rekao je izbornik Martinez.

Nakon današnjeg susreta s Hrvatskom, Portugal će imati još jednu prijateljsku utakmicu, koja je zakazana za 11. lipnja protiv Irske u Aveiru. Nakon toga Portugalci s velikim optimizmom kreću na kontinentalno natjecanje, gdje će prvu utakmicu odigrati protiv Češke.

Susret između Portugala i Hrvatske igra se večeras u 18:45 na Nacionalnom stadionu u Lisabonu.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!