NaslovnicaVijestiRonaldo stvara historiju na društvenim mrežama

Ronaldo stvara historiju na društvenim mrežama

Ronaldo stvara historiju na društvenim mrežama. Zvijezda Real Madrida je prvi sportaš koji je dostigao 200 miliona sljedbenika širom društvenih mreža (Facebook, Twitter i Instagram), a svaki dan dolazi 135.000 novih fanova koji ja slijede.

Ronaldo stvara historiju na društvenim mrežama

Cristiano Ronaldo je napravio povijest na društvenim mrežama, postavši prvi sportista koji je dostigao 200 miliona sljedbenika širom Facebooka, Instagram i Twittera.

Ronaldo ima 109.7 miliona na Facebooku, 49.6 na Instagramu i 40.7 na Twitteru, nakon što je ostvario ‘meteorski uspon’ u popularnosti, prema društvenoj bazi podataka za praćenje Hookit.

Zvijezda Reala iz Madrida sada ima više sljedbenika nego prošla i sadašnja zvijezda NBA, Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant i Steph Curry, svi kombinovano imaju 187 miliona.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Ronaldo je možda izgubio od Lionel Messija kada je u pitanju Zlatna lopta u januaru, ali portugalska zvijezda je pobijedio dugogodišnjeg rivala koji ima 120.8 miliona sljedbenika na društvenim mrežama, iako Argentinac nema Twitter račun.

Hookit je potvrdio i to da je Ronaldo od prošle godine vidio skoro milijardu interakcija na društvenim mrežama i dodao 41.8 miliona novih sljedbenika, od kojih većina dolazi sa Instagrama.

2742972

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!