NaslovnicaVijestiRonaldo svakodnevno napušta Madrid i ide u Maroko

Ronaldo svakodnevno napušta Madrid i ide u Maroko

Ronaldo svakodnevno napušta Madrid i ide u Maroko. Šta to radi Cristiano Ronaldo i da je promjena životnih aktivnosti uticala na njegovu formu? Kako tvrde mediji u Španiji, Cristiano Ronaldo skoro svaki dan svojim privatnim avionom vrijednim 19 miliona putuje u Maroko gdje se zadržava do kasnih večernjih sati nakon kojih se vrati u Madrid da bi bio spreman za sutrašnje obaveze.

Ronaldo svakodnevno napušta Madrid

Prema ovim izvorima, Ronaldo putuje u česte posjete Badru Hariju, kikbokseru sa kojim se Ronaldo nedavno sprijateljio.

Takođe se navodi da se na trenizima već može osjetiti umor Ronalda koji je za razliku od prijašnjih sezona kada je trening bio jedina i glavna obaveza sada malo promijenio svoj život.

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, poznat kao Cristiano Ronaldo (Funchal, 5. veljače 1985.), portugalski nogometaš, član madridskoga Reala. Reprezentativac je i kapetan Portugala te dobitnik Zlatne lopte i FIFA-ine nagrade za nogometaša godine za 2008. i 2013. godinu.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Kao mladić počeo je u malom klubu Andorinha, gdje je igrao dvije godine da bi 1995. otišao u Nacional. Godine 1997. Ronaldo je stigao u redove portugalskog giganta Sportinga, da bi 2003. njegov talent primjetio trener Manchester Uniteda Alex Ferguson, tako da Ronaldo sa samo 18 godina odlazi na Otok u transferu vrijednom 12,24 milijuna funta. U narednoj sezoni osvojio je i svoj prvi trofej, FA kup, a s reprezentacijom Portugala nastupio je u finalu Europskog prvenstva 2004. Na tom turniru je postigao i svoj prvi pogodak za izabranu vrstu.

Godine 2008. Ronaldo je s Manchester Unitedom osvojio Ligu prvaka te je proglašen igračem turnira iako je u finalu promašio jedanaesterac. Također je s 8 pogodaka bio najbolji strijelac ovog natjecanja. Iste godine je osvojio nagradu za FIFA-inog igrača godine. Johan Cruyff je izjavio da su George Best i Denis Law bili odlični igrači Manchester Uniteda, ali da je Ronaldo bolji od obadvojice.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!