NaslovnicaVijestiRonaldo sve bliže odlasku iz Uniteda, na pragu iznenađujućeg transfera

Ronaldo sve bliže odlasku iz Uniteda, na pragu iznenađujućeg transfera

Budućnost Cristiana Ronalda i dalje je neizvjesna, a nitko, vjerojatno ni sam Portugalac, ne zna u kojem ćemo ga dresu gledati sljedeće sezone.

Dug je popis klubova s ​​kojima se Ronaldo povezuje, no za sada je jedina konkretna ponuda koju je dobio bila iz Saudijske Arabije, ali je glatko odbio 300 milijuna eura koliko mu je ponuđeno za dvogodišnji ugovor.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Jedan klub tajno je kontaktirao Ronaldovog menadžera Jorgea Mendesa, a riječ je o Napoliju, prenosi španjolski list As.

Naime, predsjednik Napolija Aurelio de Laurentiis zainteresiran je za dovođenje Portugalca. “Ronaldo može biti naš Maradona”, prenosi As riječi De Laurentiisa.

To nije nerealna opcija s obzirom na to da su De Laurentiis i Mendes veliki prijatelji, a Napoli će ove sezone igrati Ligu prvaka, što je glavni razlog Ronaldovog odlaska iz Manchester Uniteda.

Ronaldo se, kako bi igrao u elitnom europskom klupskom natjecanju, spreman odreći 30 posto primanja u Unitedu, što transfer u Napoli čini još realnijim.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!