NaslovnicaVijestiRONALDO U VELIKIM PROBLEMIMA: Suočava se sa zabranom igranja nogometa čak dvije...

RONALDO U VELIKIM PROBLEMIMA: Suočava se sa zabranom igranja nogometa čak dvije godine!

Cristiano Ronaldo bi mogao, navodno, biti u velikim problemima nakon što je zamijenjen u Juventusovoj utakmici protiv Milana.

RONALDO U VELIKIM

Nije posve jasno je li portugalski internacionalac odmah napustio stadion, ali Antonio Cassano je objasnio da je i on skoro upao u probleme zbog toga kao igrač.

Govoreći o incidentu Ronalda, rekao je: “Ne možete napustiti stadion, jer postoji antidoping kontrola.”

“Morao sam se hitno vratiti na stadion kako bi izbjegao dvogodišnju zabranu.”

Ako bi Ronaldu zabranili nogomet na dvije godine to bi bila velika priča, a vrlo vjerojatno i kraj karijere, jer će uskoro navršiti 35 godina.

Bivši igrač Manchester Uniteda i Real Madrida jedan je od najvećih u nogometu i bilo bi žalosno vidjeti ga pod zabranom tako dugo razdoblje.

Ipak, pravila su pravila i moraju biti ista za sve, pa se nadam da Ronaldo nije izbjegao antidoping testove nakon Juventusove utakmice.

Napadač je iznenađujuće izmijenjen od strane Maurizija Sarrija i nije izgledao nimalo sretan zbog toga.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!