NaslovnicaVijestiRonaldov Bugatti uništen: Auto vrijedan 2,5 milijuna eura zabio se u ogradu

Ronaldov Bugatti uništen: Auto vrijedan 2,5 milijuna eura zabio se u ogradu

Automobil Cristiana Ronalda, Bugatti Veyron, sudjelovao je u prometnoj nesreći na Mallorci, a vozač, koji navodno nije Ronaldo, izgubio je kontrolu i udario u zid u stambenoj četvrti Sa Coma Bunyola, gdje zvijezda Manchester Uniteda trenutno ljetuje s obitelji.

Prema izvješćima medija, prednji dio 2,5 milijuna eura vrijednog Bugattija je uništen, a istražitelji su utvrdili da u nesreći nije sudjelovalo nijedno drugo vozilo.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kako se navodi, automobil se u 11 sati zabio u ogradu seoske kuće koja je potpuno uništena, a vozač automobila nije ozlijeđen te je u svjesnom stanju potpisao zapisnik o nesreći.

Automobil je navodno vozio Ronaldov zaposlenik, a ne Cristiano, koji je odlučio preseliti Bugatti i Mercedes-Benz G-klasu na Mallorcu tijekom ljetnog odmora s obitelji.

Portugalski as se u svojoj garaži može pohvaliti supermodelima poput Ferrarija, Lamborghinija, Mercedesa ili Bugattija o kojima sanjaju svi ljubitelji četverokotača.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!