NaslovnicaVijestiRONALDOV PRIJATELJ LJUT: Evo što je napisao nakon što je saznao da...

RONALDOV PRIJATELJ LJUT: Evo što je napisao nakon što je saznao da je Modrić osvojio Zlatnu loptu!

Sinoć je održana ceremonija dodjele ovogodišnje Zlatne lopte, koja je otišla u ruke zvijezde Real Madrida Luke Modrića, koji je tako prekinuo desetogodišnju dominaciju Lionela Messija i svog bivšeg suigrača Cristiana Ronalda.

Ronaldov prijatelj kritikovao dodjelu Zlatne lopte

Njih dvojica nisu uopće ni prisustvovali dodjeli. Portugalac je završio na drugom mjestu, dok je Messi završio na čak petom, što je iznenadilo cijeli nogometni svijet. I dok iz Messijevog ‘kampa’ nisu pokazali nikakvo nezadovoljstvo zbog svega ovoga, to se ne može reći kada je u pitanju Ronaldov.

Naime, njegove dvije sestre su ljutito reagovale na svojim instagram profilima, a jedna od njih je uputila teške optužbe na račun France footballa nazvavši ih mafijom. Međutim, one nisu jedine koje su javno komentarisale to što se dogodilo, već se u vezi svega izjasnio i Ronaldov bliski prijatelj Miguel Paixao. Kako navode madridske novine Marca, on je napisao: “Apsolutno je nevjerovatno ono što su učinili ove godine. Ovo je veliki nedostatak poštovanja prema čovjeku koji je još jednom učinio sve kako bi se smatrao najboljim na svijetu. Mnogi će reći da ovo govorim samo zato što mi je on prijatelj, ali to nije istina. Iskrena sam osoba i ne zaboravlljam činjenice, a postoje činjenice koje govore za sebe.”

“Istina je da nitko nije postigao više golova od Ronalda prošle sezone, postigao je ukupno 54 gola. Bio je najbolji strijelac Lige prvaka šestu godinu zaredom sa 15 golova. Osvojio je Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo, UEFA Superkup i Superkup Španjolske, i pritom postizao odlučujuće golove. Bio je zaslužan za najznačajniji i najnezaboravniji trenutak na Svjetskom prvenstvu, kada je postigao hat-trick protiv Španjolske. Postao je prvi igrač na svijetu koji je postigao gol u završnim fazama devet uzastopnih velikih takmičenja. Postao je prvi igrač na svijetu koji je prešao cifru od 400 golova u pet najboljih europskih liga.”

Zatim je nastavio sa statističkim podacima: “Postigao je gol godine i vjerovatno najbolji gol u povijesti Lige prvaka u Torinu, dok je još bio u Real Madridu. Od svih kandidata za Zlatnu loptu, nitko nije imao tako dobar početak ove sezone, računajući golove, asistencije i nastupe. Nema nikakvih argumenata protiv ovih činjenica.”

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!