NaslovnicaVijestiRonaldov sin poslao zanimljivu poruku Messiju na instagramu

Ronaldov sin poslao zanimljivu poruku Messiju na instagramu

Ronaldo i Messi su po ko zna koji put ponovo kandidati za osvajanje najprestižnije individualne nagrade, a u pitanju je Zlatna lopta, čiji osvajač će biti poznat u četvrtak u Parizu.

Ronaldov sin poslao zanimljivu poruku Messiju

Iako se prošlog mjeseca pojavila fotografija decembarskog izdanja magazina France Football, na čijoj naslovnici je bio Lionel Messi sa Zlatnom loptom, španjolski mediji su u posljednjih nekoliko dana prenijeli informacije kako je siguran dobitnik ove nagrade zapravo Cristiano Ronaldo.

Portugalac je tokom protekle godine pomogao svom timu da osvoji La Ligu, te Ligu prvaka, u kojoj je postigao nevjerovatan broj golova u nokaut fazi.

Ronaldov sin poslao zanimljivu poruku Messiju

Pred predstojeću ceremoniju u četvrtak, Ronaldov sin Ronaldo Junior jučer je poslao zanimljivu poruku najvećem rivalu svog oca.

On je postavio fotografiju sa prethodne ceremonije na kojoj je upoznao zvijezdu Barcelone, te u opis napisao: “Hvala ti moj idolu, Leo Messi.”

gracias mi ídolo ??❤️ @leomessi

Objavu dijeli Cristiano Junior (@mrahunter)

Već je odavno poznato kako je Argentinac njegov idol, uprkos tome što on i njegov otac nisu prijatelji, barem po mišljenju Messija.

[su_oglas]

On je u izjavi za Marcu nedavno komentarisao odnos sa Ronaldom, izjavivši kako nije siguran da li njih dvojica mogu postati prijatelji.

“Prijateljstvo se gradi provođenjem vremena zajedno i međusobnim upoznavanjem. Mi nemamo odnos, uglavnom zbog toga što se viđamo samo na ceremonijama i to su jedini slučajevi kada razgovaramo.”

Messi je tom prilikom dodao: “Sve je u redu, ali naši životi se ne ukrštavaju toliko često.”

Jedno je sigurno, njihovi životi će se ukrstiti 23. decembra, kada je na rasporedu jedan od najvećih nogometnih derbija, El Clasico, koji će se odigrati na Santiago Bernabeuu.

Ta utakmica će biti od posebne važnosti za Real Madrid, koji trenutno nakon 14 odigranih kola u La Ligi za vodećom Barcelonom zaostaje čak osam bodova. Los Blancosi imaju neočekivan početak sezone, te su trenutno četveroplasirani sa 28 osvojenih bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!