NaslovnicaVijestiRonaldova bahatost nastavila se i nakon odlaska u svlačionicu

Ronaldova bahatost nastavila se i nakon odlaska u svlačionicu

Portugalac Cristiano Ronaldo izazvao je pravi kaos u Manchester Unitedu nakon što je prije kraja utakmice s Tottenhamom otišao u svlačionicu, a odmah potom napustio je stadion i nije slavio pobjedu sa suigračima.

“Ronaldo nije samo napustio teren u 89. minuti, već je odmah napustio stadion prije posljednjeg zvižduka. Njegov se izostanak nije osjetio u svlačionici gdje su njegovi suigrači slavili pobjedu”, javlja The Athletic.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Menadžer Uniteda Erik ten Hag izbjegao je izravan odgovor na pitanje je li dopustio Ronaldu da ode dok su njegovi suigrači još igrali.

“Vidio sam ga, ali nisam razgovarao s njim o tome. Razgovarat ćemo o tome poslije. Sada slavimo pobjedu. Želio bih zadržati fokus na momčadi i sjajnom nastupu svih 11 igrača i izmjena. Bila je to momčadska igra.”

Ovo je drugi put da je Ronaldo napustio utakmicu prije kraja utakmice, nakon što je to učinio na poluvremenu u prijateljskoj utakmici protiv Rayo Vallecana nakon što je zamijenjen.

United se nalazi na petom mjestu Premiershipa sa osam bodova zaostatka za vodećim Arsenalom.

Najnovije vijesti

Švedski nogometni savez odbio uvođenje VAR-a u lige zbog protivljenja klubova

0
Predsjednik Švedskog nogometnog saveza (SvFF), Fredrik Reinfeldt, objavio je u petak da Švedske elitne lige neće usvojiti sustav video analize (VAR) uslijed snažnog protivljenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!