NaslovnicaVijestiRonaldova poruka na Instagramu izazvala lavinu kritika

Ronaldova poruka na Instagramu izazvala lavinu kritika

Hrvatski trener Dinko Jeličić (49) nedavno je postao novi trener Al Nassra, prvoligaša iz Saudijske Arabije, za koji igra nogometaš Cristiano Ronaldo. Nakon objave kluba o promjeni trenera, objavljene su i fotografije s treninga na kojima se mogu vidjeti Jeličić i Ronaldo, kojeg su neki mediji označili kao glavnog krivca za smjenu prethodnog trenera.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Engleski i španjolski mediji su izvijestili da je Cristiano Ronaldo bio uvjeren da će Al Nassr igrati bolje pod vodstvom drugog trenera. Kao rezultat toga, klub je promijenio trenera. Sada se neki od tih istih medija osvrću na Ronaldov Instagram story i tvrde da njegovo javno mišljenje nije u skladu s onim što govori u svlačionici, zbog čega je kritiziran.

Cristiano Ronaldo je objavio fotografiju na kojoj se rukuje sa svojim bivšim trenerom, uz poruku: “Bilo mi je zadovoljstvo raditi s Vama. Želim Vam sve najbolje u budućnosti”.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!