NaslovnicaVijestiRonaldova sestra kritizirala Ten Haga: Nitko ga nije tako ponizio

Ronaldova sestra kritizirala Ten Haga: Nitko ga nije tako ponizio

Portugalac Cristiano Ronaldo izazvao je pravi kaos u Manchester Unitedu nakon što je prije kraja utakmice s Tottenhamom otišao u svlačionicu, a odmah potom napustio je stadion i nije slavio pobjedu sa suigračima.

Engleski mediji žestoko su ga iskritizirali, a na Instagramu se oglasila i njegova sestra Elma Aveiro koja je otkrila zanimljive detalje. Ona tvrdi da je trener Manchestera Erik Ten Hag od 35. minute zagrijavao Portugalca, a na kraju ga nije uvodio u igru, što je vrlo ponižavajuće za jednog od najboljih nogometaša svih vremena.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Cristiano Ronaldo se zagrijavao od 35. minute prvog poluvremena, a na kraju je trener odlučio u igru ​​poslati Elangu, a ne njega. Samo oni koji igraju nogomet znaju koliko je to gadno, još više za igrača njegovog nivoa. Zbog toga je otišao u svlačionicu prije posljednjeg zvižduka. Cristiano je ove sezone odigrao 695 minuta, što nije ni punih osam utakmica, a uvijek je dobivao priliku na kraju, tako da je nemoguće da ima kontinuitet, da pojača tempo i pokaže za što je sposoban.

Cristiano ne treba ništa dokazivati, Erik Ten Hag ipak mora dokazati nešto u nogometu i održati riječ kada je rekao da želi Ronalda u momčadi i da će ga koristiti, a ne govoriti da poštuje njegovu karijeru i zato nije ga uvrstio u momčad”, napisala je Elma između ostalog.

Inače, ovo je drugi put da je Ronaldo utakmicu pod vodstvom Ten Haga napustio prije kraja, nakon što je isto učinio na poluvremenu prijateljske utakmice protiv Rayo Vallecana nakon što je zamijenjen.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!