NaslovnicaVijestiRonaldova sestra objavila: "Ovo je najgore Svjetsko prvenstvo svih vremena"

Ronaldova sestra objavila: “Ovo je najgore Svjetsko prvenstvo svih vremena”

Sestra Cristiana Ronalda nazvala je ovogodišnje Svjetsko prvenstvo ‘najgorim svih vremena’ dok je čestitala Argentini na osvajanju trofeja.

Argentina je u nedjelju po treći put podigla trofej nakon dramatične pobjede nad Francuskom rezultatom 4-2 nakon boljeg izvođenja penala.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Messi je zabio dva puta na putu do osvajanja Svjetskog prvenstva u svom posljednjem nastupu na natjecanju.

Mbappe je postao prvi čovjek nakon Sir Geoffa Hursta 1966. koji je postigao hat-trick u finalu Svjetskog prvenstva.

Međutim, nije to bio sjajan turnir za Ronalda. Nakon što je sporazumno napustio Manchester United dan prije prve utakmice Portugala protiv Gane, 37-godišnjak je zabio samo jedan gol na turniru.

Portugal je eliminiran u četvrtfinalu od Maroka, a konačna slika Ronalda bila je on kako u suzama prolazi kroz tunel stadiona Al Thumama.

Katia Aveiro gledala ga je od kuće i nije se suzdržavala u kritikama. Na Instagramu je objavila: “Najgore Svjetsko prvenstvo svih vremena… koje nam je srećom omogućilo sjajno finale. Kakva utakmica. Čestitke Argentini.”

45-godišnjakinja je tada odala počast Mbappeu koji je već postigao 12 golova na Svjetskom prvenstvu u dobi od 23 godine.

Dodala je: “Kylian Mbappe. Ovaj dječak je nestvaran. Kakva svijetla budućnost te čeka. Nevjerojatno.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!