NaslovnicaVijestiRonaldova sestra podržala kritike na račun Messija: Zarađeno, a ne poklonjeno

Ronaldova sestra podržala kritike na račun Messija: Zarađeno, a ne poklonjeno

Katia Aveiro, sestra poznatog nogometaša Cristiana Ronalda, dala je podršku objavi koja ističe da je njen brat zaradio sva svoja postignuća u nogometu. Nakon što je osvojio osmu Zlatnu loptu u ponedjeljak, Lionel Messi je postao meta kritika. Mnogi vjeruju da samo mjesec dana izvrsnog nastupa na Svjetskom prvenstvu ne bi smio biti dovoljan za dobivanje ovog priznanja, no Argentinac je ipak osvojio osmo priznanje.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Drugi je Cristiano Ronaldo koji u svojoj kolekciji ima pet Zlatnih lopti, ali nije osvojio nijednu od 2017. godine. Izgleda da Ronaldova sestra Katia Aveiro smatra da Messi nije zaslužio sva njegova priznanja. Pokazala je to komentirajući objavu koja slavi Ronaldova postignuća.

Katia je emotikonima pljeska podržala izjavu da je Ronaldo stekao svoja najveća priznanja te da mu ništa nije poklonjeno. U tekstu uz fotografiju gdje Ronaldo pozira sa Zlatnim loptama i još nekoliko dostignuća u nogometnom svijetu piše: “Zarađeno, a ne poklonjeno.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!