NaslovnicaVijestiRonaldu i Pjaniću prijeti suspenzija zbog kaosa u Juventusu

Ronaldu i Pjaniću prijeti suspenzija zbog kaosa u Juventusu

Juventus je zbog financijskih malverzacija prošli tjedan odlukom suda izgubio čak 15 bodova. Momčad iz Torina je kažnjena zbog krivotvorenja financijskih izvješća, odnosno prikazivanja lažne dobiti kluba.

No, to neće biti jedina kazna koja može pogoditi slavni klub. Kazna bi se mogla odnositi i na igrače koji su upleteni u aferu, a riječ je o 23 imena koja su objavili talijanski mediji.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Novinar Paolo Ziliani objavio je senzacionalnu vijest u kojoj je objavio imena 23 igrača koji su pod istragom jer su lažno pristajali na manje plaće i tako pogodovali Juventusu. Zbog toga im prijeti suspenzija od 30 dana, bez obzira igraju li u Seriji A ili u inozemstvu.

“Dva igrača, Matthijs de Ligt i Mattia De Sciglio, dali su sucima i istražnim vlastima kopiju WhatsApp chata u kojem je Giorgio Chiellini svima objasnio prijevaru sugerirajući da se to ne bi trebalo spominjati novinarima”, naveo je Ziliani.

Osim Pjanića i Ronalda, na listi su Paulo Dybala, Leonardo Bonucci, Adrien Rabiot, Giorgio Chiellini, Gianluigi Buffon, Gonzalo Higuain, kao i trener Maurizio Sarri.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!