NaslovnicaVijestiRONALDU SE OVO NEĆE SVIDJETI: Što je novi menadžer Real Madrida rekao...

RONALDU SE OVO NEĆE SVIDJETI: Što je novi menadžer Real Madrida rekao za Messija u 2017. godini?

Ronaldu se ovo neće svidjeti. Evo što je novi menadžer Los Blancosa rekao za Lionel Messija u 2017. godini. Real Madrid ima novog menadžera. Nakon nekoliko tjedana glasina nakon iznenadnog odlaska Zinedine Zidanea, Los Blancosi su jednu od najprestižnijih poslova predali trenutnom menadžeru Španjolske, Julen Lopetegui.

RONALDU SE OVO

22. svibnja je zapravo dogovorio produžetak ugovora sa Španjolskom do 2020. godine, ali je dovoljno teško odbiti osvajača Lige prvaka bilo kojem ambicioznom treneru.

Zapošljavanje novog trenera je dobro prošlo, a Lopetegui je vratio Španjolsku natrag u silu koja je bila u 2012. godini nakon katastrofalnog Svjetskog prvenstva 2014. godine i standardnog Eura 2016 pod vodstvom Vicente Del Bosquea.

Isco, Marco Asensio, Sergio Ramos i Nacho Fernandez su već upoznati sa novim šefom, a prva dva će vjerojatno dobiti još više minutaže u prvoj momčadi u idućoj sezoni.

[su_watch_live_football]

Također će biti zanimljivo vidjeti kako će se Lopetegui suočiti sa Gareth Baleom i Cristiano Ronaldom, s objema zvijezdama kojima su budućnosti neizvjesne.

Ronaldo posebno izgleda na vrhuncu odlaska sa Bernabeua i Lopeteguiovei citati za njegovog protivnika Lionel Messija od studenog vjerojatno neće dobro proći sa njim.

Na pitanje medija je li Lopetegui misli da je Messi najbolji igrač svih vremena, odgovorio je: “On je najbolji igrač u povijesti, slažem se.”

Sada možemo pogledati Ronaldovo lice.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Novi menadžer Reala je također govorio o Messiju prije prijateljske utakmice Španjolske i Argentine, a ovaj put je upotrijebio drugačiji izraz kako bi opisao Argentinu.

“Mislim da je ovo prekrasna utakmica protiv Argentine, na nevjerojatnom stadionu i protiv drugoplasiranog Svjetskog prvenstva, gdje će igrati jedan od najboljih igrača u povijesti nogomet”, rekao je.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!