NaslovnicaVijestiROONEY IZNENADIO ODGOVOROM: Evo tko je najbolji trener sa kojim je surađivao...

ROONEY IZNENADIO ODGOVOROM: Evo tko je najbolji trener sa kojim je surađivao u karijeri!

Bivši napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney dao je iznenađujuć odgovor na pitanje tko je najbolji trener sa kojim je imao priliku surađivati u karijeri, izjavivši kako je to zapravo Louis van Gaal, a ne legendarni Sir Alex Ferguson.

Rooney pohvalio Van Gaala

Rooney je pod vodstvom Fergieja igrao čak devet godina na Old Traffordu, osvojivši za to vrijeme pet puta Premier ligu, Ligu prvaka, te FA Kup. Međutim, on je mišljenja kako je Van Gaal zapravo bolji trener od legendarnog Škota.

U intervjuu za novine Mirror rekao je: “Van Gaal je daleko najbolji trener sa kojim sam radio, sto posto. Njegova taktička umijeća, način pripreme i pažnja na najsitnije detalje su me oduševili. Divio sam mu se zbog tih stvari. Nikad prije nisam gledao te stvari na taj način.”

“Žao mi je zbog načina na koji je sve završilo. Ipak, jedna stvar je sigurna, naučio sam mnogo od njega i definitivno ću te lekcije iskoristiti jednog dana kada i sam postanem trener.”

Van Gaal je dobio otkaz na klupi ‘Crvenih vragova’ ubrzo nakon osvajanja FA Kupa (pobjeda protiv Crystal Palacea u finalu) 2016. godine, i to zbog toga što se tim nije uspio kvalificarati u Ligu prvaka, što im je kasnije pošlo za nogom pod vodstvom njegovog nasljednika Mourinha.

Nema sumnje kako bi ova izjava Rooneya mogla razočarati brojne navijače Manchester Uniteda, koji smatraju Fergusona jednim od najboljih, ako ne i najboljim trenerom u povijesti nogometa. U čak 26 godina provedenih na klupi Manchester Uniteda, Fergie je osvojio nevjerovatnih 38 trofeja, uključujući i trostruku krunu 1999. godine.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!