NaslovnicaVijestiROONEY POSLAO PORUKU ČELNICIMA: Želim da on preuzme Manchester United sljedećeg ljeta!

ROONEY POSLAO PORUKU ČELNICIMA: Želim da on preuzme Manchester United sljedećeg ljeta!

Legendarni bivši napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney priznao je kako bi volio da Mauricio Pochettino postane novi, stalni trener njegovog bivšeg kluba, nakon što je u utorak Jose Mourinho dobio otkaz.

Rooney želi Pochettina u Unitedu

‘Crveni vragovi’ su nakon njegovog odlaska slavili u svojoj prvoj utakmici, pobijedivši visokim rezultatom od čak 5-1 Cardiff u Premier ligi pod vodstvom privremene zamjene Olea Gunnara Solskjaera, što je bila njihova najveća pobjeda u ovom takmičenju još otkako je Sir Alex Ferguson napustio klub.

Tu utakmicu je uživo u BT Sport studiju komentarisao i Wayne Rooney, koji, iako je ostao impresioniran nastupom njegovog bivšeg kluba pod vodstvom nekadašnjeg suigrača Solskjaera, ipak ne bi njemu ponudio stalni posao. Na pitanje koga bi više volio vidjeti na toj funkciji, Solskjaera, Zidanea ili Pochettina, on je kratko odgovorio ‘Pochettino’.

Michael Owen i Danny Gabbidon, koji su također bili u studiju, također su se složili kako bi prioritet uprave Uniteda trebao biti argentinski stručnjak. Rooney je također komentarisao i atmosferu na Old Traffordu, koja se znatno popravila odlaskom Mourinha: “Naravno da sam u kontaktu sa mnogo ljudi u klubu. Sa mnogima sam razgovarao ovog tjedna i mišljenja sam da ukoliko želite biti uspješan nogometni klub, sve mora biti u potpunom redu.”

“Osoblje u trenerskom timu treba biti u redu, osoblje koje se brine za stanje terena također treba biti sretno, jer to utiče na igrače, i smatram kako odnos između osoblja i igrača očito nije bio dobar. Dovođenje Olea i povratak Micka Phelana su jako dobre promjene. Osoblje na terenu se ponovo smije, sretni su. Mislim da je ovo dobar smjer u kojem se klub kreće dok na ljeto ne dovede pravog trenera.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!