NaslovnicaVijestiRoy Keane imenovao pet problematičnih igrača u Manchester Unitedu!

Roy Keane imenovao pet problematičnih igrača u Manchester Unitedu!

Roy Keane proglasio je cijelu obranu i vratara Manchester Uniteda Davida de Geu kao ‘problematičnim igračima’.

Roy Keane imenovao

United je u subotu navečer remizirao sa ogorčenim rivalom Manchester Cityjem (0-0), a u obrani im je bio Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Victor Lindelof i Luke Shaw.

Unatoč tome što nisu primili gola, bivši kapetan Uniteda Keane potvrdio je da su sve četiri igrača plus De Gea igrači koji ne osvajaju naslove.

Za Sky Sports je rekao: “Razgovaramo o povjerenju u nogometu, posljednja četvorka i vratar su za mene i dalje najveći problemi za Manchester United.”

“Dobro, danas su se dobro snašli, ali to neće biti posljednja četiri mjesta koja će zauzeti ove sezone i to je velika briga.”

“Jednostavno ne znate što ćete trenutno dobiti od UNiteda. To nije dobar znak kada niste sigurno što ćete dobiti od momčadi.”

“Možete li zaista vjerovati da će ova momčad osvojiti naslov? Odgovor je ne.”

Crveni đavoli nisu imali mnogo prilika protiv momčadi Pepa Guardiole i uspjeli su imati samo dva udarca u gol.

Također su sredinom tjedna ispali iz Lige prvaka sa porazom protiv Leipziga (3-2) u Njemačkoj.

Unatoč tome, menadžer Ole Gunnar Solskjaer bio je zadovoljan učinkom i rekao je da je United najbolji protiv Cityja za vrijeme u kojem je on vodio klub.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!