NaslovnicaVijestiRoy Keane kaže da mu je dosta izgovora, naziva Mikela Artetu 'teškim...

Roy Keane kaže da mu je dosta izgovora, naziva Mikela Artetu ‘teškim gubitnikom’

Roy Keane nazvao je Mikela Artetu “teškim gubitnikom” zbog njegovih komentara nakon poraza Arsenala od Manchester Uniteda (3-1).

U 12. minuti Arsenalov pogodak Gabriela Martinellija poništen je nakon što je VAR procijenio da je Christian Eriksen bio fauliran na sredini terena. U 35. minuti United je postigao pogodak na asistenciju Marcusa Rashforda. Nastavak je donio uzbudljivu igru. Bukayo Saka je u 60. minuti pogodio nakon što mu se odbila lopta na nogu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U 66. minuti Marcus Rashford je doveo domaće u vodstvo, a isti igrač je u 75. pogodio za veliku pobjedu Uniteda.

No, nakon posljednjeg zvižduka, trener Arsenala Arteta nije želio dati puno zasluga domaćinima. To je iznerviralo bivšeg kapetana Manchester Uniteda Roya Keanea.

S poništenim udarcem Gabriela Martinellija, Arteta je kritizirao nedostatak dosljednosti oko VAR-a i loš prikaz njegove strane ispred gola.

“Moramo naučiti lekcije. Nedostajalo nam je discipline potrebne u određenim dijelovima terena. Kad pogledate našu ukupnu izvedbu, rezultat je očito trebao biti puno drugačiji. Svi smo razočarani.”

Ubrzo nakon Artetinog razgovora za Sky Sports, očito iziritirani Roy Keane kritizirao je Španjolca.

“Slušajte, ionako mi je dosta svih njegovih isprika. Arteta je intervjuiran nakon utakmice, on je veliki gubitnik i mora dati malo zasluga Manchester Unitedu, ali on to nikada ne čini. Svaki put kad izgubi utakmicu, priča što nisu učinili kako treba ili se žali na druge stvari. Neka se prestane više pravdati.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!