NaslovnicaVijestiRoy Keane poludio zbog Maguireovog slavlja: "Sramotno...Sramota za United."

Roy Keane poludio zbog Maguireovog slavlja: “Sramotno…Sramota za United.”

Engleska je u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo ostvarila pobjedu sinoć protiv Albanije (5-0), a prvi gol na utakmici postigao je kapetan Manchester Uniteda Harry Maguire.

Roy Keane poludio

Engleski reprezentativac je na udaru medija i navijača Uniteda u posljednje vrijeme, nakon niza pogrešaka na velikim utakmicama. Zbog toga je pogodak proslavio stavljajući ruke na uši gestikulirajući da je utišao kritičare.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Sramotno… Sramota za United. On misli da zbog gola treba slati takve poruke i da je tim potezom ušutkao kritičare. Sramotan potez”, izjavio je ljutito Roy Keane.

Čak se i Ian Wright slaže sa Roy Keanom i on je izjavio: “Nije mu ovo trebalo. Možda bih i ja napravio ovako nešto, ali mu je to trenutno nepotrebno, jer ima još dosta utakmica ispred sebe.”

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!