NaslovnicaVijestiRrahmani: Cijelo vrijeme smo razmišljali o pobjedi

Rrahmani: Cijelo vrijeme smo razmišljali o pobjedi

Nogometaši Kosova jučer su ispisali povijest odigravši svoju prvu kvalifikacijsku utakmicu, i to protiv reprezentacije Finske. Bio je to veoma emotivan dan za njihove nogometaše, među ostalima i za Amira Rrahmanija, braniča Splita koji je ovog ljeta potpisao za Dinamo iz Zagreba, a potom je odmah otišao u Lokomotivu na pozajmicu.

13-3-9145998

“Evo, tek sam došao u Zagreb, no još sam pod dojmovima jučerašnje utakmice. To je za nas Kosovare bio povijesni trenutak, bilo je tu i jako puno emocija. Kosovo je prvi put zaigralo u nekom kvalifikacijskom dvoboju, dali smo baš sve od sebe. Svima nam je velika čast, ali i još veća obveza igrati za reprezentaciju Kosova” rekao je u razgovoru za Goal Amir Rrahmani koji je protiv Finske odradio svih 90 minuta, pa nastavio:

“No, sada možemo biti jako ponosni, ljude na Kosovu smo učinili sretnima. Odlično smo se osjećali, ma kao da već dugi niz godina igramo zajedno. I baš smo uživali na terenu.”

Rrahmani je dodao da su se stvarno teško pripremali za jučerašnji dvoboj protiv finske reprezentacij, ali kaže da su u svakom trenutku razmišljali samo o pobjedi.

“Stvarno se teško bilo pripremati za ovaj dvoboj, do posljednjeg trenutka nismo znali tko će moći zaigrati protiv Finske. No, u svakom smo trenutlu razmišljali samo o pobjedi. Svi smo zadovoljni osvojenim bodom na zahtjevnom gostovanju, igrali smo vani, ali imali smo prigoda za pobjedu. Nažalost, nismo ih iskoristili ovoga puta.”

Pohvalio je i podršku na stadionu u Finskoj.

“Na stadionu je bilo 10-ak tisuća gledatelja, a naših je navijača bilo gotovo pola. No, to je sasvim normalno, tako će vjerojatno biti svugdje. Kosovo ima puno emigranata po čitavom svijetu, a svi su oni sada svim srcem uz ovu reprezentaciju. I siguran sam kako ćemo na svim stranama svijeta imati veliku podršku. Ma vjerujte mi, i da igramo u Africi našlo bi se tamo naših navijača!”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!