NaslovnicaVijestiRuben Neves pratio rođenje svog djeteta na FaceTimeu kako ne bi propustio...

Ruben Neves pratio rođenje svog djeteta na FaceTimeu kako ne bi propustio utakmice sa Wolvesom!

Veznjak Wolvesa Ruben Neves otkrio je da je tijekom vikenda gledao rođenje svog djeteta na FaceTimeu. Sve se dogodilo nakon klupskog poraza od Crystal Palace (1-0) u subotu, gdje je gol Eberechija Ezea zapečatio sva tri boda za ekipu Roya Hodgsona.

Ruben Neves pratio rođenje

23-godišnjak je sjedio sa trenerom na povratku iz Londona kada ga je nazvala supruga Debora koja je u Portugalu rodila njihovo treće dijete.

Neves nije mogao prisustvovati rođenju zbog pandemije koronavirusa, pa je emotivni trenutak umjesto toga promatrao sa svog telefona.

“Da, gledao sam to na telefonu sa trenerom kada smo se vraćali sa utakmice protiv Crystal Palacea,” rekao je Neves za Wolves TV.

“Nije lako biti iskren, stvarno je teško. Stvarno je teško ne biti tamo u nevjerojatnom trenutku za moju obitelj.

“Naravno da sam želio biti tamo, ali to je svijet u kojem trenutno živimo. Stoga se moramo naviknuti. Moramo učiniti sve što možemo kako bismo riješili stvari jer imamo velike probleme.”

“Moja je supruga otišla u Portugal jer je njezin liječnik od tamo. Imala je problema s našom prvom bebom pa uvijek želimo ići s istim liječnikom.

“Dakle, zato je naša odluka imati dijete u Portugalu.”

“Odavde pružam svu potporu svojoj obitelji. I znam da će uskoro biti ovdje sa mnom.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!