NaslovnicaVijestiRubiales demantira tvrdnje o organiziranju orgija novcem Saveza: Nisam bio s prostitutkama

Rubiales demantira tvrdnje o organiziranju orgija novcem Saveza: Nisam bio s prostitutkama

Španjolski nogometni savez, kao i njegovi trenutni i bivši čelnici, već nekoliko tjedana su u središtu skandala zbog navodnih koruptivnih djela. Policija je provodila istrage u prostorijama Saveza, više osoba je privođeno na ispitivanje, a među njima je i bivši predsjednik Saveza, Luis Rubiales.

Rubiales je stigao na aerodrom Adolfa Suáreza u Madridu letom iz Dominikanske Republike, gdje je odmah uhićen i odveden na ispitivanje. Međutim, ubrzo je pušten. Sada je dao intervju u emisiji ‘El Objetivo’ gdje je komentirao tvrdnje o navodnom trošenju novca Saveza na privatne zabave i plaćanje prostitutki:

“Neka mi ubrizgaju serum istine u vene i pitaju me jesam li ikada bio s prostitutkama, odgovor je ne. Veze i odnosi u kojima sam bio uvijek su bili između odraslih osoba koje su pristale.”

Rubiales je već bio pod istragom i prije ovoga incidenta, a trenutno je pod suspenzijom FIFA-e zbog seksističkog skandala. FIFA ga je suspendirala sa svih funkcija na tri godine, a tijekom tog razdoblja Rubiales ne smije obavljati nikakve dužnosti ni u nacionalnim ni u međunarodnim nogometnim organizacijama.

Ova suspenzija potaknuta je incidentom kada je Rubiales poljubio nogometašicu Jenni Hermoso tijekom ceremonije dodjele zlatnih medalja Španjolkama na Svjetskom prvenstvu, i to protiv njezine volje.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!