NaslovnicaVijestiRubiales demantira tvrdnje o organiziranju orgija novcem Saveza: Nisam bio s prostitutkama

Rubiales demantira tvrdnje o organiziranju orgija novcem Saveza: Nisam bio s prostitutkama

Španjolski nogometni savez, kao i njegovi trenutni i bivši čelnici, već nekoliko tjedana su u središtu skandala zbog navodnih koruptivnih djela. Policija je provodila istrage u prostorijama Saveza, više osoba je privođeno na ispitivanje, a među njima je i bivši predsjednik Saveza, Luis Rubiales.

Rubiales je stigao na aerodrom Adolfa Suáreza u Madridu letom iz Dominikanske Republike, gdje je odmah uhićen i odveden na ispitivanje. Međutim, ubrzo je pušten. Sada je dao intervju u emisiji ‘El Objetivo’ gdje je komentirao tvrdnje o navodnom trošenju novca Saveza na privatne zabave i plaćanje prostitutki:

“Neka mi ubrizgaju serum istine u vene i pitaju me jesam li ikada bio s prostitutkama, odgovor je ne. Veze i odnosi u kojima sam bio uvijek su bili između odraslih osoba koje su pristale.”

Rubiales je već bio pod istragom i prije ovoga incidenta, a trenutno je pod suspenzijom FIFA-e zbog seksističkog skandala. FIFA ga je suspendirala sa svih funkcija na tri godine, a tijekom tog razdoblja Rubiales ne smije obavljati nikakve dužnosti ni u nacionalnim ni u međunarodnim nogometnim organizacijama.

Ova suspenzija potaknuta je incidentom kada je Rubiales poljubio nogometašicu Jenni Hermoso tijekom ceremonije dodjele zlatnih medalja Španjolkama na Svjetskom prvenstvu, i to protiv njezine volje.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!