NaslovnicaVijestiRubiales suspendiran iz nogometa na tri godine zbog poljupca nakon finala Svjetskog...

Rubiales suspendiran iz nogometa na tri godine zbog poljupca nakon finala Svjetskog prvenstva

FIFA je objavila suspenziju bivšem predsjedniku Nogometne federacije Španjolske Luisu Rubialesu na razdoblje od tri godine. Rubiales je suspendiran nakon što je poljubio nogometašicu poslije finala Svjetskog prvenstva.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


FIFA je utvrdila da je Rubiales počinio disciplinski prekršaj kad je u znak slavlja nakon pobjede na Svjetskom prvenstvu poljubio u usta nogometašicu Jennifer Hermoso. Rubiales se uhvatio za testise dok je slavio pobjedu nad Engleskom, a na ramenima je nosio jednu od igračica.

Bivši predsjednik je 10. rujna podnio ostavku na mjesto prvog čovjeka španjolskog nogometa i također na mjesto potpredsjednika UEFA-e. I dalje je pod istragom u Španjolskoj i poriče bilo kakvu krivnju.

“Grlio sam igračice i trenera kad je naišla. Prišla mi je i zagrlila me. Zagrlili smo se, podigla me i napravila gestu, kao da će pasti, sve se dogodilo tijekom razgovora gdje sam je podsjetio da bez nje ne bismo osvojili Svjetsko prvenstvo. I pitao sam je, pitao sam i rekla je da je u redu”, prenijeli su tada španjolski mediji Rubialesovo svjedočenje na sudu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!