NaslovnicaVijestiRummenigge otkrio kakve planove ima Bayern sa Jamesom!

Rummenigge otkrio kakve planove ima Bayern sa Jamesom!

Kolumbijska zvijezda James Rodriguez bi se trebao za nešto više od tri mjeseca vratiti u ekipu Real Madrida, ako Bayern ne aktivira davno dogovorene uvjete oko njegovog otkupa.

James Rodriguez

Nešto više od tri mjeseca bi kolumbijska superzvijezda, James Rodriguez trebao ostati u Bayernu iz Münchena, gdje boravi na dvogodišnjoj posudbi iz ekipe Real Madrida,  ali klub još uvijek nije donio odluku hoće li iskoristiti dogovorenu otkupnu klauzulu ili ne.

SITUACIJA U REALU IZMAKLA KONTROLI: Evo zašto su se Ramos i Marcelo posvađali na treningu!

U međuvremenu, status Jamesa u Münchenu je poprilično neizvjesan i već duže vrijeme njegovo ime se nalazi u raznim glasinama oko napuštanja kluba. O njegovoj budućnosti u klubu je ponovno govorio predsjednik izvršnog odbora Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge koji je ponovo potvrdio – da će James ostati član Bayerna.

„Uvjeren sam da će James Rodriguez i u narednoj sezoni biti igrač Bayerna. Niko Kovač ga cijeni i imaju dobar odnos. Osobno, ja sam jako veliki fan Jamesa Rodrigueza i njegovog stila igre,” rekao je Rummenigge.

Ako Bayern Rodrigueza bude želio zadržati u svojim redovima, oni će imati roka do 1. lipnja, da njegovom klubu Real Madrida isplate 35 milijuna eura odštete kako bi postao član Bayerna.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!