NaslovnicaVijestiRummenigge otkriva: Guardiola je imao ludu ideju sa Neuerom

Rummenigge otkriva: Guardiola je imao ludu ideju sa Neuerom

Karl-Heinz Rummenigge otkrio je kako je Pep Guardiola imao poprilično neobičnu ideju sa čuvarom mreže Bayerna, Manuelom Neuerom.

Direktor minhenskog Bayerna Karl-Heinz Rummenigge rekao je da je Pep Guardiola planirao da golmana bavarskog kluba Manuela Neura “prekomanduje” u igrača sredine terena.

“Manuel je napravio revoluciju na poziciji golmana i izumio tu umjetnost da i kao čuvar mreže bude igrač u polju. Još se sećam kada je Guardiola, poslije osvajanja Bundeslige, došao na ideju da ga postavi na sredinu terena” rekao je Rummenigge.

Guardiola i Neuer surađivali su u Bayernu od 2013. do 2016. kada je Španjolac vodio taj klub i za to vreme osvojili tri naslova prvaka u Bundesligi. Rummenigge je naveo da do razvijanja ideje nije došlo, ali da bi se Neuer dobro snašao na svakoj poziciji.

“Bilo je teško odvratiti Guardiolu od te ideje, ali ne sumnjam da bi se Manu dobro snašao i u toj ulozi” kazao je Rummenigge.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!