NaslovnicaVijestiRummenigge poslao upozorenje za Messija: "Ako Leo bude igrao na njegovoj strani,...

Rummenigge poslao upozorenje za Messija: “Ako Leo bude igrao na njegovoj strani, ON će se pobrinuti za njega”

Alphonso Davies će se ‘pobrinuti’ za Lionela Messija ako šestostruki osvajač Zlatne lopte bude igrao na istoj strani kao i bek večeras.

Rummenigge poslao upozorenje

Barcelona večeras igra protiv Bayerna gdje su autsajderi sa koeficijentom 3.50, dok je na pobjedu Bayerna 1.90 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Mnogi vjeruju da će se Barcine šanse za prolazak povećati, te da će koeficijenti od 2.50 padati do počečtka utakmice.

Međutim, Rummenigge je upozorio Messija, nakon što vjeruje da 19-godišnji Davies neće imati problema sa Messijem.

“Alphonso je odigrao sjajnu sezonu i zasluženo je izabran za mladog igrača godine”, rekao je bivši igrač Bayerna za Sky.

“Ako Messi bude igrao na njegovoj strani, Alphonso će se pobrinuti za njega. To je težak, ali zanimljiv zadatak. Alphonso ove sezone nije često bio nadmudren ili predriblan, što je prednost.”

Mladi Kanađanin, koji je započeo kao lijevi krilni igrač, igrao je šest puta u sezoni 2018/19 za Bayrn, ali je ove godine imao nevjerojatnu sezonu.

Davies je premješten na lijevog beka, a David Alaba je prešao u srce obrane, što je bilo izvrsno za Hansa Flicka ove sezone.

Impresionirao je u 24 starta ove sezone u ligi, sa još pet u Ligi prvaka, a postigao je tri gola i pet asistencija u tom procesu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!