NaslovnicaVijestiŠOK U RUSIJI: Rusi bez milosti za "divljake" Kokorina i Mamaeva, saznajte...

ŠOK U RUSIJI: Rusi bez milosti za “divljake” Kokorina i Mamaeva, saznajte koliko će dobiti zatvora

U moskovskom sudu danas su imali zasijedanje oko dva zatvoena nogometaša Alexandra Kokorina i Pavela Mamaeva, koji su se tražili slobodu samo nakon četiri mjeseca. Ipak, na kraju su ostali surazočarani.

Alexander Kokorin i Pavel Mamaev ostaju u pritvoru. Ruski nogometaši, doskorašnji reprezentativci Rusije, koji su u pritvoru već četiri mjeseca nakon što su u vidljivo pijanom stanju u Moskvi početkom listopada napravili nekoliko većih incidenata te zajedno sa nekoliko prijatelja napali i važne članove ruske vlade.

Kakav apsurd, šta kažete na ovo? Nakon smrti Emiliana Sale započinje rat između Cardiffa i Nantesa!

Policija ih je odmah privela, napad su zabilježile i sigurnosne kamere, a pomilovanje nogometaši još uvijek neće dočekati.  Nakon četiri mjeseca, moskovski sud je danas razmotrio mogućnost da Kokorin i Mamaev budu pušteni na slobodu, ali nažalost nije bilo milosti za nogometaše. Huligani, kojem prijeti do sedam godina zatvora, ostat će u pritvoru do 8. travnja kada će biti i donešena prvostepena presuda.

Kokorin je poznato nogometno ime u Rusiji a za reprezentaciju je upisao 48 utakmica i postigao 12 golova. Zbog povrede je propustio mundijal u Rusiji. Mamaev je za nacionalnu selekciju svoje države sakupio 15 nastupa.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!