NaslovnicaVijestiKakav apsurd, šta kažete na ovo? Nakon smrti Emiliana Sale započinje rat...

Kakav apsurd, šta kažete na ovo? Nakon smrti Emiliana Sale započinje rat između Cardiffa i Nantesa!

Francuski Nantes zatražio je da Cardiff City da plati naknadu za još uvijek nestalog napadača Emiliana Sale, prenosi BBC. Argentinac je bio rekordna kupovina kluba iz Walesa.

BBC izvješćuje da je francuski Nantes od Cardiff Cityja tražio odštetu za napadača Emiliana Salu. Potonji je nestao još 21. siječnja ove godine, jer je avion koji je bio na putu od Nantesa do Cardiffa nestao sa radara, a da prije nekoliko dana istražitelji su pronašli ostatke aviona na dnu mora. Također je pronađeno tijelo koje istražitelji još trebaju identificirati.

LISTA OD ŠEST MOGUĆIH TRANSFERA: United na ljeto dovodi jednu od ovih šest zvijezda!

Sala je bio rekordna kupovina Cardiff Cityja, koji je trebao za njeg platiti 15 milijuna funti, što još uvijek nisu učinili. Iz Nantesu, ekipi Cardiffa prije sa prijavom na sud ako ne dobiju novac u roku od 10 dana.

U BBC-u su pokušali za komentar dobiti nekoga iz Nantesa, ali nisu uspjeli, a iz Cardiffa su im kazali da će poštivati ​​sporazum, ali tek nakon što se razjasne sve činjenice oko nesreće. U klubu iz Wales, također su iznenađeni što je Nantes tražio odštetu u vrijeme kada spasioci ili istražitelji pokušavaju identificirati tijelo u pronađenoj olupini zrakoplova.

U vrijeme transfera, klub je pristao platiti naknadu u ratama u razdoblju od tri godine. Dio naknade, a točnije polovica, pripada bivšem klubu nogometaša Bordeauxu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!