NaslovnicaVijestiRuski velikan ismijao Salihamidžića i Bayern

Ruski velikan ismijao Salihamidžića i Bayern

Moskovski Spartak na vrlo brutalan način ismijao je ponudu Hasana Salihamidžića i Bayerna koja je stigla na adresu Liverpoola za Sadija Manea.

U jučerašnjem članku smo objavili kako su Salihamidžić i čelnici Bayerna pokušali su na svoj način “prevariti” Liverpool. Za Manea su poslali ponudu u ukupnom iznosu od 62 milijuna, no u tom slučaju Redsi bi dobili samo 27 milijuna zajamčenih.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Redsi bi dobili ostalih 35 milijuna ako Bayern postane prvak Europe, a Mane osvoji Zlatnu loptu, u što gotovo nitko ne vjeruje.

Naravno, Liverpool je ovu ponudu odbio i traži 50 milijuna zajamčenih. Ova ponuda bavarskog diva “povukla” je nadležne u moskovskom Spartaku da ismijavaju Bayern.

Naime, Spartak je objavio fiktivnu ponudu Bayerna za njihovog igrača Aleksandra Soboleva.

“Želimo poslati ponudu za transfer vašeg igrača Aleksandera Soboleva. Nudimo vam tisuću eura s uključenim bonusima:

10 milijuna eura ako Bayern pobijedi na Euroviziji;

15 milijuna eura ako Manchester United osvoji trofej;

20 milijuna eura ako Lionel Messi potpiše za Real Madrid.”

Objava je ubrzo postala hit na društvenim mrežama.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!