NaslovnicaVijestiRyan Giggs imenovao tri igrača koje Manchester United nije trebao prodati

Ryan Giggs imenovao tri igrača koje Manchester United nije trebao prodati

Jose Mourinho je učinio dobre stvari kako bi pomogao navijačima Manchester Uniteda da zaborave na sezone koje su uništili David Moyes i Louis van Gaal.

Ryan Giggs imenovao

Sir Alex Fergusonova mirovina 2013. godine je dovela do nekoliko promjena na Old Traffordu. Nakon što su osvojili naslov u 2012/13 godini, Crveni đavoli su završili sedmi, pa četvrti i peti u Premier ligi.

Završili su na šestom mjestu pod vodstvom Jose Mourinha prošle sezone, ali je 54-godišnjak uspio osvojiti Liga kup i Europsku ligu.

Osvajanjem Europske lige su dobili kartu za igranje u Ligi prvaka ove se zone i trenutno su drugi na tabeli u Premier ligi.

Jedan čovjek koji je bio prisutan pri ovoj tranziciji od Fergusona, Moyesa, pa do Van Gaala i Mourinho bio je Ryan Giggs, čija je 29-godišnji staž u klubu ukinut nedugo nakon što je stigao Portugalac prošle godine.

[su_no1forfootball]

Giggs se povukao iz nogometa 2014. godine i bio je pomoćnik Moyesa i Van Gaala. Čak je bio postavljen kao privremeni trener kada je Moyes otpušten u travnju 2014. godine.

No, Mourinho je doveo Rui Fariu kao svog pomoćnika pa je Giggs smatrao da je najbolje da ode iz kluba.

Sada je otkrio koliko je teško Manchester Unitedu bilo tijekom boravka Van Gaala, koji je bio na Old Traffordu od svibnja 2014. do svibnja 2016. godine.

U intervjuu The Timesa, Velšanin je priznao da je savjetovao Van Gaala da potpiše Gabriel Jesusa i Kylian Mbappea i da klub ne treba prodati Rafaela, Dannyja Welbecka ili Jonny Evansa.

“Znam kako izgleda igrač Manchester Uniteda”, rekao je Giggs. “Bilo je mnogo onih koji su prošli, ali nisu bili za Manchestera, dok je bilo i onih koji su bili igrači Manchester Uniteda, ali nisu trebali otići.”

[su_bonus]

“Govorim o Rafaelu, Welbecku i Evansu.”

“Bilo je teško, jer Louis je imao svoje ideje i to se moralo poštovati, ali imali smo i nekoliko argumenata oko tih ideja. Shvatio je moj stav, jer sam igrao sa tim igračima, ali jednostavno, oni nisu bili za njega.”

“Pratio sam Gabriel Jesusa tri godine. Gledao sam Mbappea godinu dana. Gledao sam ih sa skautom i nije trebalo mnogo pameti da se vidi da će ovi momci postati zvijezde. ”

“Bilo je baš kao, ‘Uzmi ih’. Koštali bi oko 5 milijuna funti ili nešto slično.”

Manchester City je platio 27 milijuna funti za potpisivanje Jesusa prošle godine, dok će PSG platiti Monacu 165.7 milijuna funti kako bi Mbappe ostao na Parku Prinčeva.

Činjenica je da su obojica jedni od najperspektivnijih mladih igrača u Europi, a Manchester United je mogao da ih dovede. Samo da su poslušali Giggsa u to vrijeme.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!