NaslovnicaVijestiRyan Giggs objasnio kako mu je Ferguson rekao da ide u mirovinu

Ryan Giggs objasnio kako mu je Ferguson rekao da ide u mirovinu

Ryan Giggs objasnio kako mu je Ferguson rekao da ide u mirovinu. Sir Alex Fergusonova vladavina u Manchester United je uvijek morala da se završi, kad tad.

Ryan Giggs objasnio

Škot je u mirovinu otišao na kraju sezone 2012/13 nakon svog 13. premierligaškog naslova tijekom 26-godišnjeg boravka na Old Traffordu.

Dok je njegov odlazak u mirovinu bio u konačnici neizbježan, njegova iznenadna najava je svakako iznenadila dosta ljudi. To uključuje i klupsku legendu, Ryana Giggsa.

Velšanin je napisao kolumnu u Telegraphu o legendarnom menadžeru koji je napustio United i otkrio je kako je upravo on reagirao na tu vijest.

[su_euro_soccer_bonus]

“Nazvao me da mi kaže tu tužnu vijest večer prije nego što je klub napravio tu najavu. Iako smo dosta razgovarali na Carringtonu, bilo je vrlo rijetko da se njegovo ime pojavi na mom telefonu izvan radnog vremena i moj prvi instinkt je bio: “O, Bože, što sam učinio krivo? Čak i u 39-oj godini,” napisao je Giggs.

“Kada sam završio razgovor sa njim te večeri, moj osjećaj je bio osjećaj tuge i nevjerojatno mnogo emocija. On je bio dio mog života tako dugo. To me udaralo u pojam nekoliko mjeseci poslije toga. Kada smo se vratili predsezoni i on je bio tamo, a onda na Božić. On je bio tako veliki dio svih naših života, organiziranje, njegovanje, vožnja.”

Čini se kao da je Giggs imao svako pravo da osjeća veliku tugu, kada je Ferguson napustio Old Trafford, United je od tada počeo da reda loše rezultate. Pod vodstvom David Moyesa i Louis van Gaala, najveća pozicija na kojoj je klub završio je četvrta.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Sada je za ekipu zadužen Jose Mourinho i vraćanje tima sa Old Trafforda na vrh engleskog nogometa i osvajanjem svog prvog naslova od Fergusonove ere.

S Mourinhom koji ima reputaciju da ostane u klubovima samo dvije do tri godine, nema šanse da će doći ni blizu Fergusonovih 26. godina na Kazalištu Snova. Međutim, ako portugalski stručnjak može osvojiti prvi naslov još od 2013. godine, onda će se i on uvijek smatrati herojem Unitedovih navijača.

Što se tiče Giggsa, on se teško snalazio u svojoj vlastitoj menadžerskoj karijeri nakon što mu je Mourinho dopustio da napusti United ovog ljeta.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!