NaslovnicaVijestiRYAN GIGGS OTKRIO: Mrzio sam zvijezdu Arsenala zbog njegove frizure!

RYAN GIGGS OTKRIO: Mrzio sam zvijezdu Arsenala zbog njegove frizure!

Legendarni bivši krilni igrač Manchester Uniteda Ryan Giggs otkrio je kako nije volio nekadašnju zvijezdu Arsenala Emmanuela Petita jer je imao dugu kosu.

Giggs mrzio zvijezdu Arsenala

Unitedovi okršaji sa Arsenalom su jedno od najvećih rivalstava u povijesti Premier lige, a Giggs je otkrio kako je velika mržnja prema svim igračima ‘Topnika’ u to vrijeme bila najveća motivacija njemu i njegovim suigračima.

U intervjuu za Daily Mail on je rekao: “Nisam volio Arsenal. Nije mi se sviđao Vieira jer je bio prljav, nije mi se sviđao Petit jer je imao dugu kosu, nije mi se sviđao ni Bergkamp. Nije mi se sviđao čak ni Pires, iako je bio dobra osoba.”

“Nisam ih čak ni gledao, nisam ih poznavao, nit sam to želio. Nisam sebi dozvolio da mislim bilo što dobro o njima. Bergkamp? Rekao sam sebi da nije dobar kao što je bio Eric Cantona. Međutim, morali ste stvoriti taj mentalitet, tu mržnju prema rivalu. Ipak, duboko u sebi smo znali da su u vrhu s nama, i to rivalstvo nam je bilo sve. Bilo nam je važnije i od rivalstva sa Liverpoolom u to vrijeme.”

Giggs se također prisjetio i trostruke krune, koju je osvojio sa Unitedom 1999. godine, kada su ‘Crveni vragovi’ savladali Bayern Munchen preokretom u finalu Lige prvaka u posljednjim trenucima. Rekao je: “Stvarno sam ponosan zbog te trostruke krune. Znao sam što ona znači u to vrijeme, jer ju je bilo jako teško osvojiti.”

Velšanin je dodao kako mu ne bi bilo svejedno da tako nešto ove sezone ponovi Manchester City, koji je i dalje u utrci za četiri titule: “Smetalo bi mi ukoliko učine to. Mi smo jedini engleski klub koji je to učinio i želimo da to tako ostane. Uvijek sam govorio kako bih volio da City osvoji ligu ispred Liverpoola, ali ukoliko ih Liverpool može zaustaviti u osvajanju trostruke krune, razmislio bih o toj izjavi.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!