NaslovnicaVijestiRYAN GIGGS OTKRIVA: Ovaj igrač bi trebao napustiti Stamford Bridge!

RYAN GIGGS OTKRIVA: Ovaj igrač bi trebao napustiti Stamford Bridge!

Ryan Giggs otkriva. Ovaj igrač bi trebao napustiti Stamford Bridge. Menadžer Velsa Ryan Giggs je savjetovao Chelseajevog Ethana Ampadua da možda treba razmotriti transfer ili posudbu izvan Stamford Bridgea.

Ryan Giggs otkriva

18-godišnji veznjak se trenutno smatra ogromnim talentom i trenutno nema mnogo prostora u prvoj postavi Chelseaja.

Unatoč tome, Ampadu je impresionirao u tri utakmice za Velšku reprezentaciju, sa Giggsom koji je do sada imao obilje mladih talenata u svojoj momčadi.

Bivša zvijezda Manchester Uniteda je ipak jasno pokazala da neki njegovi igrači, osobito Harry Wilson, imaju koristi od redovnog igranja.

[su_bet365_100bonus]

21-godišnji krilni igrač Liverpoola je za vrijeme svog boravka na posudbi u Derby Countyju igrao prilično dobro, što mu je omogućilo da postane ključan igrač na međunarodnoj razini, te je postigao gol za pobjedu svoje zemlje protiv Irske u svojoj posljednjoj utakmici.

Raspravljajući o svojim mladim igračima, Giggs je spomenuo Ampadua i naglasio važnost redovitog igranja, što u slučaju ovog igrača sigurno znači odlazak iz kluba ili odlazak na posudbu kao i Wilson.

“Harry Wilson ima koristi od redovitog igranja nogometa i to je stvar za igrače poput Ethana Ampadua i Ben Woodburna i ostalih igrača u najboljim kluboima”, rekao je Giggs za Sky Sport.

[su_bet365_koeficijenti]

“Ali Harry je igrao za Derby i to samopouzdanje dolazi sada za Vels.”

“Radije volim kada moji igrači igraju redovan nogomet prije nego što ih pozovem u nacionalnu ekipu – uglavnom samo zato što je tako teško tražiti od njih da igraju 90 minuta, ako na razini klubova to ne rade – dok moramo tražiti i zamjenu za njih u tijeku utakmice.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!