NaslovnicaVijestiRyan Giggs postavio ultimatum za Manchester United

Ryan Giggs postavio ultimatum za Manchester United

Ryan Giggs postavio ultimatum za Manchester United. 42-godišnjak je preuzeo klub sa Old Trafforda na privremenoj osnovi nakon odlaska David Moyesa, ali njega ne zanima taj način preuzimanja, ako Louis van Gaal ode.

Ryan Giggs postavio ultimatum za Manchester United

Ryan Giggs ne želi da bude privremeni menadžer Manchester Uniteda, ako Louis van Gaal bude otpušten, ali će biti spreman da preuzme klub na trajnoj osnovi, bez obzira da li će se to desiti ili ne, Giggs želi da bude spreman na sve.

Holandski menadžer je i dalje pod pritiskom na Old Traffordu, s nadama da će vratiti klub na prva četiri mjesta, ali im je poraz od Sunderlanda u subotu zadao veliki udarac.

Giggs je preuzeo Manchester United kada je David Moyes dobio otkaz tokom 2013/14 sezone, ali bi to nerado učinio opet, jer želi taj posao sa punim radnim vremenom.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Radi toga se navodi da je Giggs postavio ultimatum za šefove Manchester Uniteda. Ili će on biti naredni stalni menadžer ili će otići iz Manchestera.

Rođen kao Ryan Joseph Wilson. Prezime Giggs je u stvari devojačko prezime njegove majke koje je usvojio kao svoje u profesionalnoj karijeri.

Počeo je fudbalom da se bavi u školi fudbala koja je bila povezana sa Manchester Cityjem.

Njegov talenat su zapazili skauti Manchester Uniteda u čije redove prelazi u svojoj trinestoj godini. Za Manchester United je debitovao 2. marta 1991. godine, na meču igranom na Old Trafordu, protiv Evertona.

U igru je tada ušao sa klupe. Prvi put se našao u startnoj postavi na utakmici protiv Manchester Cityja, kada je bio asistent kod jedinog gola na tom meču.

Za Manchester United je odigrao 963 utakmice i postigao 168 golova (od toga je 672 utakmice odigrao u prvenstvu na kojima je postigao 114 golova).

Ryan Giggs je fudbaler sa najvećim brojem utakmica odigranih za Manchester United, u svim takmičenjima.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!