NaslovnicaVijestiRyan Giggs se povukao iz reprezentacije Velsa nakon hapšenja!

Ryan Giggs se povukao iz reprezentacije Velsa nakon hapšenja!

Ryan Giggs se povukao sa mjesta menadžera Velsa za predstojeće internacionalne utakmice.

Ryan Giggs se povukao

Legenda Manchester Uniteda bio je spreman objaviti svoj najnoviji sastav na konferenciji za novinare, ali je to otkazano nakon što je uhićen zbog sumnje da je u nedelju navečer napao svoju djevojku Kate Graville.

Giggs negira sve navode, ali on i velški savez složili su se da je potrebno da se povuče pred internacionalnu stanku u studenom.

Asistent Robert Page bit će voditi tim u pripremnim utakmicama protiv SAD-a, Republike Irske i Finske.

“Nogometni savez Walesa i Ryan Giggs međusobno su se složili da neće biti uključen u predstojeći međunarodni kamp”, navodi se u izjavi FAW-a.

“Naš dogovoreni neposredni prioritet je priprema momčadi za predstojeće međunarodne utakmice.

“Robert Page, uz Ryanovu podršku, vodit će ekipu u naredna tri meča protiv SAD-a, Republike Irske i Finske, uz podršku Alberta Stuivenberga.”

“FAW trenutno neće davati daljne komentare.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!