NaslovnicaVijestiRyan Giggs vjeruje da United neće osvojiti naslov Premier lige još 20...

Ryan Giggs vjeruje da United neće osvojiti naslov Premier lige još 20 godina!

Ryan Giggs strahuje da bi moglo proći još 20 godina bez osvajanja titule Premier lige za Manchester United.

Legenda Uniteda osvojila je rekordnih 13 naslova u Premier ligi pod vodstvom Sir Alexa Fergusona.

United nije bio ozbiljan kandidat za naslov otkako su Chelsea, Leicester City, Manchester City i Liverpool postigli uspjehe u sedam godina otkako je United posljednji put osvojio tu titulu.

Giggs se brzo oglasio da je prošlo 30 godina otkako je Liverpool osvojio naslov, a njihov trijumf prošle sezone došao je nakon četiri godine vladavine Jurgena Kloppa na Anfieldu.

“Da, 100%”, rekao je Giggs,” kada su ga pitali da li je zabrinut za Manchester United.

“Moglo bi proći 15, 20 godina, pogotovo ako se Jurgen Klopp i Pep Guardiola zadrže u ligi.”

“Oni imaju resurse i igrače, pa imamo Liverpool, gdje su posljednji put osvojili 1990. godine. Mislili su uskoro ćemo ga osvojiti opet.”

“Ča i Kloppu trebale su četiri i pol godine da ga osvoji – treba mnogo vremena.”

“Morate razmisliti o onome što je Klopp učinio.”

“Poboljšavao je momčad svake sezone i osvojio je trofej Lige prvaka, a onda ste vidjeli poboljšanje pa je pritisak na njih pao.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!