NaslovnicaVijestiRyan Giggs vjeruje da zna što se dešava sa Alexis Sanchezom

Ryan Giggs vjeruje da zna što se dešava sa Alexis Sanchezom

Menadžer Velsa Ryan Giggs podijelio je svoje iskreno mišljenje o Alexis Sanchezu, pet tjedana nakon što je došao u Manchester United.

Ryan Giggs vjeruje

Čileanski napadač, koji je imao manje od šest mjeseci preostalih u svom ugovor na Emiratesu, preselio se iz Arsenala na Old Trafford, dok je Henrikh Mkhitaryan otišao u drugom smijeru, kao dio dogovora.

Sanchez je prošle sezone postigao 30 golova na svim natjecanjima, ali je samo jednom postigao gol i to iz penala protiv Huddersfielda u sedam nastupa kao igrač Manchester Uniteda.

[su_watch_live_football]

Njegov dolazak iz sjevernog Londona izazvao je nevolje za 21-godišnjeg Marcus Rashforda, koji još nije započeo utakmicu u Premier ligi ove 2018. godine.

“Samo mi je žao igrača poput Rashforda”, rekao je Jamie Redknapp nakon što je United odao Sancheza u svoje redove. “On vjerojatno sada razmišlja, gdje se može uklopiti?”

“Možda će na kraju morati otići, ali to ne pomaže vašem samopouzdanju. Svaki put kada trenirate mislite da nećete igrati u subotu.”

“On je sjajan igrač i talenat, nemojte pogriješiti, vjerojatno će morati da ode i igra nogomet u drugom klubu.”

“To je sramota, ali je moderni nogomet i zato je mladim igračima teško dobiti priliku.”

Unatoč tome što je započeo svaku utakmicu u Premier ligi od njegovog dolaska, Sanchez nije uspio da pogodi pravu formu na Old Traffordu.

Giggs vjeruje da zna zašto bivša zvijezda Arsenala još uvijek nije našla pravu formu.

“On je vrhunski igrač. Što je postigao? Do sada samo jedan gol. Dakle, siguran sam da bi on želio učiniti bolje od toga,” rekao je Giggs.

“Njegovi suigrači i dalje pokušavaju otkriti što mu se sviđa, što mu se ne sviđa, dinamika tima.”

[su_live_koeficijenti]

“Ponekad se uklopiš odmah, ponekad vam je potrebno malo vremena.”

“Mislim da nitko ne bi trebao biti zabrinut za Alexis Sancheza, on je vrhunski igrač.”

Giggs je napravio dobar zaključak – Sanchez nije uspio postići gol u prve četiri utakmice kao Arsenalov igrač također, ali je postao veliki uspjeh.

Drugo mjesto na tabeli Premier lige, Jose Mourinho je svojim igračima dao tri dana odmora nakon što su u nedelju pobijedili Chelseaja.

Snachez i kompanija igraju protiv Crystal Palacea na Selhurst Parku u ponedjeljak navečer.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!