NaslovnicaVijestiSA 14 DEBITIRAO I BIO KAPETAN SENIORSKE MOMČADI: Danas ima 19. godina...

SA 14 DEBITIRAO I BIO KAPETAN SENIORSKE MOMČADI: Danas ima 19. godina i žele ga Manchester United i Arsenal!

Prema pisanju Mirrora, Arsenal i Manchester United su poslali skaute kako bi gledali veznjaka CSKA Sofije Valentina Antova.

SA 14 DEBITIRAO

Vjeruje se da i West Ham prati ovog igrača. Antov je ove sezone u bugarskom prvoligašu upisao sedam nastupa, kao i dva u Europskoj ligi.

Mirror tvrdi da je 19-godišnjak također sposoban igrati kao defanzivni vezni igrač. Izvještaj ističe da su Crveni đavoli i Topnici bacili oko na njega u remiju protiv Ludogoretsa.

Izvještaj također senzacionalno otkriva da je Antov sa 14 godina postao najmlađi debitant ikada u Sofiji, a čak je nosio i kapetansku vrpcu na tom meču.

Talentirani branič debitovao je za seniorski tim Bugarske još u ožujku, a on zasigurno izgleda poput europskog talenta koji bi se mogao pokazati pravim dijamantom.

Osnovni nedostaci Arsenala i United ove sezone bili su u defanzivnom kraju terena. Dva giganta iz Premier lige trebaju pojačanja u obrani, jer primaju dosta golova.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!